GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Hikayeleri: İtalya'dan Alessandro EF Cape Town'da

Öğrencilerimizden deneyimlerini paylaşmalarını istedik: Yurtdışında geçirdikleri zamanın en çok nesinden keyif aldılar? Hangi etkinliklere katıldılar? Benzer bir yolculuğa çıkmak üzere olanlar için ne gibi tavsiyeleri var? İşte bizimle paylaştıkları!
EF Hikayeleri: İtalya'dan Alessandro EF Cape Town'da

Hayatımın en inanılmaz deneyiminden yeni döndüm. Ağustos ayında Güney Afrika'nın Cape Town kentinde iki hafta geçirdim ve gerçekten de tüm beklentilerimi karşıladı. Bu iki hafta yoğun gezilerle doluydu ve kısa ama harika bir yolculuğu en iyi şekilde değerlendirdim.

Güney Afrika'nın doğal güzelliği, hem manzaraları hem de insanları beni büyüledi. Diğer birçok aktivitenin yanı sıra Masa Dağı'nda ve çevredeki tepelerde bol bol yürüyüş yaptım. Yamaç paraşütü yapmak, safariye çıkmak, şnorkelle yüzmek ve hatta hiç şüphesiz tüm maceranın en önemli noktası olarak öne çıkan bungee jumping ile dalmak için mutlak bir patlama yaşadım. Okyanus üzerindeki gün batımları da aynı şekilde unutulmazdı. Bu deneyim, hayatın her anına değer vermenin ve gereksiz dikkat dağıtıcı unsurları bir kenara bırakmanın önemine dair dokunaklı bir hatırlatma işlevi gördü.

Ayrılmadan önce sürekli bir endişe içindeydim. Belki de bu deneyimin tek "olumsuz" yönü buydu. Ancak Cape Town'a ayak bastığım anda her şey değişti. Yerel halkın sıcak karşılaması beni evimde hissettirdi. Eğer şansım olsaydı, bu yolculuğa bir kez daha çıkardım, ancak bu sefer kalış süremi oldukça uzatırdım!

Cape Town'da İngilizce öğrenin!Keşfedin
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dünyayı keşfedin ve yurt dışında bir dil öğrenin

Detaylı bilgi