GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Hikayeleri: Fransa'dan Alexandra EF Miami'de

EF Hikayeleri: Fransa'dan Alexandra EF Miami'de

Öğrencimiz Alexandra'nın referanslarını keşfedin - EF Miami, kalış süresi: 12 hafta

1. Neden EF ile çalışmayı seçtiniz?

EF'yi seçtim çünkü ailemin bazı üyeleri zaten bu kuruluşa gitmiş ve iyi bir deneyim yaşamıştı. EF, bizi başından sonuna kadar destekleyen iyi yapılandırılmış bir organizasyon.

2. Konaklamanızın en başarılı yönü neydi?

Şüphesiz, İngilizce seviyemdeki gelişme. Ama aynı zamanda insani yönü de var, dünyanın her yerinden harika insanlarla tanıştım.

3. En çok hangi EF etkinliklerinden/gezilerinden keyif aldınız?

Hoş geldin akşamları ve okul tarafından düzenlenen tekne partisi, havuz partisi ve doğa gezileri (güzel manzaralar...) gibi çeşitli etkinlikler güzel anılar olarak kalacak. Tüm bu etkinlikler ve geziler İngilizcemi geliştirmeme yardımcı oldu. Bu tür etkinliklerde her milletten insan var, bu yüzden anlaşılmak için İngilizce iletişim kurmaktan başka seçeneğimiz yok.

4. Dil eğitiminizden hangi anıları saklıyorsunuz?

EF ile Miami'de geçirdiğim zaman hayatımın şu ana kadarki en iyi deneyimi oldu. Dünyanın her yerinden hala iletişim halinde olduğum harika insanlarla tanıştım. O kadar çok şey paylaştık ki, unutulmaz anlar... Belli bir zihin açıklığı geliştirmemi sağladı. Bu konaklama sayesinde çok olgunlaştım, hem başkaları hakkında hem de kendim hakkında bir şeyler öğrendim.

Miami'de İngilizce öğreninKeşfedin
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dünyayı keşfedin ve yurt dışında bir dil öğrenin

Detaylı bilgi