GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Hikayeleri: Portekiz'den Alexandre ve Teresa EF Perth'de

EF Hikayeleri: Portekiz'den Alexandre ve Teresa EF Perth'de

Alexandre Pereira, 21

Dersler Portekiz'de alışık olduklarımız gibi değildi, daha interaktif ve katılımcıydı. Amaç sadece yazmayı öğrenmek değil, konuşmayı öğrenmekti. Öğretmenlerin hepsi arkadaş canlısıydı ve iyi öğretiyorlardı. Konaklamaya gelince, rezidansta kaldım ve gerçekten çok sevdim çünkü farklı milletlerden birçok insanla tanıştım ve sosyalleştim. Harika bir konumdaydı çünkü merkezdeydi ve okula çok yakındı. Aktivitelere gelince, gerçekten eğlenceli olan nehirde kano yapmaya gittik ve okul ayrıca dışarıda geceler ve şehre ziyaretler düzenledi.

Kesinlikle iyi bir deneyimdi. Dünyanın diğer ucunda olduğum için oraya hiç gitme şansım olmamıştı ve bu sayede orada biraz zaman geçirebildim, şehri tanıyabildim ve aynı zamanda İngilizcemi geliştirebildim.

Teresa Lima, 21

Okul yeniydi ve öğretmenler gerçekten çok iyiydi. Dersler çok eğlenceliydi, sürekli konuşuyor ve İngilizce pratik yapıyorduk. Öğretmenler soru sorma ve katılım konusunda bizi özgür hissettirdiler. Bu, Portekiz'de alışık olmadığımız bir öğrenme yöntemi. Çünkü Portekiz'de öğretmenler ve öğrenciler arasında bir mesafe var ve orada durum böyle değildi.

Konaklamaya gelince, gerçekten çok beğendim. Okuldan toplu taşıma ile 20 dakika uzaklıkta bir ailenin yanında kaldım. Ev harikaydı, hanımefendi bize çok iyi davrandı ve bizi kontrol etmedi, bizi her zaman rahatlattı. Evde olmak gibiydi.

Aktiviteler harikaydı ve bunları EF ile yapmak kendi başımıza yapmaktan çok daha iyiydi çünkü görülecek çok şey vardı, her şeyi organize ettiler ve her şeyi açıkladılar ve ayrıca her zaman farklı milletlerden ve ülkelerden birçok insanla birlikte gittik. Yeni insanlarla, yeni geleneklerle ve yeni kültürlerle tanışıyorsunuz. Üç aylığına gittim ve bu deneyimi tekrarlamak isterdim çünkü sadece İngilizce öğrenmekle kalmadık, aynı zamanda insan olarak da geliştik.

Avustralya'da İngilizce ÖğreninKeşfedin
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dünyayı keşfedin ve yurt dışında bir dil öğrenin

Detaylı bilgi