GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Hikayeleri: İsviçre'den Aline EF Perth'te

Aline EF ile Perth'e seyahat etmeye karar verdi. Raporunda bize Avustralya'nın batı kıyısında geçirdiği üç ayı anlatıyor.
EF Hikayeleri: İsviçre'den Aline EF Perth'te

Perth - Avustralya'nın batı kıyısında, Swan Nehri ile çevrili şehir. Bu canlı şehrin ortasında EF Perth yer almaktadır. Bu son derece modern okul, güzel, ışık alan sınıflar, küçük bir mutfak alanı ve bir öğrenci salonu ile donatılmıştır.

Okulun çevresinde kalbinizin istediği her şey var: restoranlar, süpermarketler, kafeler, barlar ve çok daha fazlası. Okul şehir merkezinde, parklara, otobüs duraklarına ve çok daha fazlasına yakın bir konumdadır.

EF Perth'teki dersler

Öğretmenler, her biri kendi tarzında dersleri heyecan verici hale getiriyor. Seçilebilecek spin sınıfları çeşitlidir, herkes için bir şeyler vardır. "Podcast aracılığıyla İngilizce" (benim kişisel favorim!), "İş İngilizcesi" veya "Perth'i Keşfetmek" (Perth'te geziler).

Perth'deki boş zamanlarım

Akademik kısmın yanı sıra, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok aktivite de var: Sörf dersleri, şarap tadımları ve hatta Bali gezisi gibi daha büyük geziler. Herkes için bir şeyler var.

Perth'te geçirdiğim bu üç ayda okulda çok şey öğrenebildim ve İngilizcemi önemli ölçüde geliştirebildim. Ayrıca dünyanın her yerinden birçok arkadaş edinebildim.

Neden Perth?

Perth'i seçtiğim için bir an bile pişmanlık duymadım. Şehrin yönetilebilir büyüklüğü, güzel plajları ve parkları (Kings Park dünyanın en büyük şehir parkıdır!) her şeye sahip.

Buna ek olarak, doğa sadece kısa bir sürüş mesafesindedir ve Batı Avustralya'da çok güzeldir. Yolculuk veya günübirlik gezi için mükemmeldir.

Avustralya'da İngilizce ÖğreninKeşfedin
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dünyayı keşfedin ve yurt dışında bir dil öğrenin

Detaylı bilgi