GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Hikayeleri: Fransa'dan Anaïs EF Honolulu'da

EF Hikayeleri: Fransa'dan Anaïs EF Honolulu'da

Öğrencimiz Anaïs'in değerlendirmesini keşfedin - EF Honolulu, kalış süresi: 6 hafta

1. Neden EF ile çalışmayı seçtiniz?

EF ile çalışmayı seçtim çünkü bu organizasyon hakkında sadece iyi geri bildirimler duymuştum. Sosyal medyada birçok paylaşım gördüm, merak ettim ve broşür sipariş ettim. EF çok yetkin ve kapsamlı bir organizasyon ve seyahat boyunca (seyahat öncesinde, sırasında ve sonrasında) gerçek bir destek sağlıyor.

2. Ziyaretinizin en başarılı yönü neydi?

Deneyimimin en önemli noktası sınıf ortamıydı. Teması sürdürdüğüm mükemmel bir öğretmenim vardı ve sınıfımda bazı harika insanlarla tanışma fırsatı buldum. Bu dersler hedefime ulaşmamda çok faydalı oldu: İngilizcemi geliştirmek ve konuşma ve yazma konusunda daha rahat hissetmek.

3. En çok hangi EF etkinliklerinden/gezilerinden keyif aldınız?

Helikopter turunu gerçekten çok sevdim! Her şeyden önce, Hawaii'de olmak inanılmaz bir fırsat, bu yüzden tüm plajları, dağları, koyları ve binaları gören bir helikopterde ne kadar inanılmaz olduğunu hayal edin ... Bu deneyimden dolayı hala gözlerimde yıldızlar var. Aktiviteler sırasında her milletten insanla kaynaştık ve tabii ki İngilizce konuşmak zorunda kaldık, bu da dil öğrenmeye yardımcı oldu.

4. Dil konaklamanızdan hangi anıları saklıyorsunuz?

Uçaktaki ilk saatlerimden Fransa'ya geri döndüğüm güne kadar her şeyi. Dünyanın dört bir yanından bugüne kadar hala iletişim halinde olduğum ve bu arada Yeni Yılı kutlamayı planladığım harika insanlarla tanıştım. Herkesin hayalini kurduğu cennet gibi bir yere gidebilecek kadar şanslıydım.

Honolulu'da İngilizce öğreninKeşfedin
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dünyayı keşfedin ve yurt dışında bir dil öğrenin

Detaylı bilgi