GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Hikayeleri: Fransa'dan France EF Seul'de

EF Seul, kalış süresi: 3 hafta.
EF Hikayeleri: Fransa'dan France EF Seul'de

Öğrenci: France
Merkez: EF Seul
Kalış süresi: 3 hafta

1. Neden EF ile eğitim almayı seçtiniz?

EF ile çalışmayı seçtim çünkü yurtdışına gitmek için en iyi organizasyon; çok çeşitli destinasyonlar sunuyorlar. Ayrıca organizasyonu ve hepimiz farklı geçmişlerden gelsek bile bir aileye ait olma hissini gerçekten sevdim.

2. Kaldığınız sürenin en başarılı yönü neydi?

Sanırım kurduğum ilişkilerdi. EF sayesinde artık dünyanın dört bir yanından güçlü anlar paylaştığım arkadaşlarım var. Ve tabii ki eğitim! İlk başta önemli değişiklikler fark etmemiştim, ancak şimdi EF tarafından sağlanan eğitimin bana büyük fayda sağladığını anlıyorum.

3. En çok hangi EF etkinliklerini/gezilerini takdir ettiniz?

"Açık hava derslerini" gerçekten çok sevdim. Anadili İngilizce olan kişilerle etkileşim kurmak zorlayıcı olsa da çok faydalı oldu. Busan'a yapılan gezilerden ve müze/tarihi yerlere yapılan ziyaretlerden de keyif aldım. Dil öğrenimime devam etmemi ve Kore'nin sunduğu çeşitli kültürel yönleri keşfetmemi sağladılar.

4. Dil eğitiminizden aklınızda ne gibi anılar kaldı?

Sadece güzel anılarım var! Ev sahibi bir ailenin yanında kalmaktan gerçekten keyif aldım; bana sanki kendi çocuklarıymışım gibi baktılar ve bu beni derinden etkiledi. Dünyanın her yerinden gelen öğrencilerle Gangnam ve Hongdae gibi mahallelerde gece gezmeleri, gülmek ve ünlü Kore sokak yemeklerini yemek.

Han Nehri kenarında pizza ve kızarmış tavuk yemek, günleri bir karaokede sonlandırmak ve hatta Kurtuluş Günü'nde Hanbok (geleneksel Kore kıyafeti) giymek güçlü anılardı! Kore'nin güneyinde yer alan Busan'ı da ziyaret etme şansım oldu. İki şehri karşılaştırmak eğlenceliydi.

Busan'da, sahilde geçirdiğim bir gün ve terasta bize güney lehçesini öğreten Korelilerle paylaştığım bir akşamla ilgili çok güzel anılarım var.

Seul'de Korece öğreninKeşfedin
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dünyayı keşfedin ve yurt dışında bir dil öğrenin

Detaylı bilgi