GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Hikayeleri: Meksika'dan Gabriela EF Toronto'da

Toronto'da olmayı seviyorum! Sadece 3 ayımın kaldığını düşünmek beni üzüyor; buradan ayrılmak istemiyorum. Ama önemli olan burada geçirdiğim her anın tadını çıkaracak bir tutum içinde olmak. EF Toronto'ya gelmek gerçekten buna değer.
EF Hikayeleri: Meksika'dan Gabriela EF Toronto'da

Toronto'da EF'yi deneyimlediğim 2 ayı tamamlamak üzereyim ve dürüst olmak gerekirse, harika bir zaman geçirdim.

Düşük bir İngilizce seviyesiyle geldim ve oldukça endişeliydim çünkü sınıflarla nasıl iletişim kuracağımı veya anlayacağımı bilmiyordum. Ancak, buradaki insanlar çok arkadaş canlısı. Öğretmenler kendilerini öğrenmenize yardımcı olmaya ve dersleri dinamik ve eğlenceli hale getirmeye adamışlar. Bugün onlar ve okul içinde ve dışında yaptığım günlük pratikler sayesinde başkalarıyla sohbet edebiliyorum.

Diğer ülkelerden birçok arkadaş edindim ve bu inanılmaz derecede yardımcı oldu çünkü İngilizcemi okul dışında onlarla pratik yapıyorum. Hiç şüphesiz bu EF ile seyahat etmenin gerçekten harika ve önemli bir parçası - sadece sınıflarda değil, sınıfların dışında da öğreniyorsunuz."

Şehir merkezinde ve her yere çok yakın olduğu için EF Toronto'da derslerden sonra ziyaret edebileceğiniz birkaç yer var. Bankayı bozmayacak lezzetli yemekler sunan restoranlar bulacaksınız ve yasal içki içme yaşındaysanız, takılmak için çok çeşitli barlar da var. Şahsen ben parkları ziyaret etmeyi seviyorum çünkü güzel manzaralar sunuyorlar ve mükemmel fotoğraf fırsatları yaratıyorlar. Bir süre dinlenmek isterseniz plajlara da gidebilirsiniz ya da alışverişe meraklıysanız Toronto mükemmel bir yer; okulun yakınında birçok mağaza ve keşfedilecek çok sayıda alışveriş merkezi var.

Toronto'da ulaşım sistemi iyi koordine edilmiştir, bu nedenle kaybolmak çok zordur.

EF Toronto hakkında gerçekten sevdiğim bir başka şey de, müzeleri ziyaret etmek, oyun oynamak, partilere katılmak, şehri keşfetmek ve diğer şehirlere geziler yapmak gibi neredeyse her gün aktiviteleri olması. EF ile Chicago'yu zaten ziyaret ettim ve çok sevdim! Kesinlikle buna değer ve Yeni Yıl için New York'a gitmeyi planlıyorum; bunlar kaçırılmaması gereken deneyimler!

Son olarak, Ev Sahibi Ailemle yaşadığım deneyimi vurgulamak istiyorum. Dürüst olmak gerekirse, evimde inanılmaz derecede rahatım. Ev Sahibi Annem bekar ve farklı milletlerden üç oda arkadaşım var, bu harika çünkü uyandığım andan yatana kadar İngilizce pratik yapabiliyorum. Ev Sahibi Annemin hazırladığı yemekler lezzetli, ev her zaman temiz ve bizi birçok yönden destekliyor. Bizimle sohbet ediyor, ziyaret edilecek yerler öneriyor ve hatta bazı Pazar günleri hep birlikte şehre yakın yerlere gidiyoruz.

Toronto'da olmayı seviyorum! Sadece 3 ayımın kaldığını düşünmek beni üzüyor; ayrılmak istemiyorum. Ama önemli olan burada geçirdiğim her anın tadını çıkaracak bir tutum içinde olmak. EF Toronto'ya gelmek gerçekten buna değer.

Toronto'da İngilizce ÖğreninKeşfedin
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

50'den fazla şehirde 10 dilden birini öğrenin

Detaylı bilgi