GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Hikayeleri: Brezilya'dan Ingrid EF Brisbane

EF Hikayeleri: Brezilya'dan Ingrid EF Brisbane

Akademik dönemi Avustralya'nın Brisbane kentinde geçirmeye karar verdim ve her şeyin beklentilerimi aşacağı konusunda hiçbir fikrim yoktu. Brezilya'dan kendime biraz alan ve zaman tanımak niyetiyle ayrıldım ve kendime bundan çok daha fazlasını verdim. EF bana eşsiz ve zenginleştirici anlar yaşattı, daha iyi bir seçim yapamazdım. Brisbane okulunun emrimizde sansasyonel bir yapısı ve ayrıca her zaman EF etkinliklerinin ve bazı derslerin olduğu şehrin en iyi parkına çok yakın olan açık bir mahalle alanı var.

Şehir ayrıca boş zamanlarımızın bir kısmını geçirdiğimiz birkaç parkla çevrilidir. Bu süre zarfında Avustralya'nın doğu kıyısındaki üç eyaleti ziyaret edebildim. Bazı arkadaşlarımla birlikte Opera Binası ve Liman Köprüsü'nü, Üç Kız Kardeş'i (Mavi Dağlar), Avustralya'nın başkenti Canberra'yı ve Melbourne'u ziyaret ettim. Yol boyunca Gold Coast, Byron Bay, Newcastle, Coffs Harbour, Phillip Island ve diğerleri gibi diğer harika şehirleri mümkün olan en Avustralyalı şekilde tanıdım: kamp yaparak.

Her şeyi tekrar yapabilirim, çünkü kişisel olarak zenginleştirici bir deneyimdi ve bunu tarif edecek kelime yok. Tüm bunları EF'nin her öğrenciye verdiği destek ve özveri sayesinde yapabildim, bizi oyunumuzun zirvesine taşıdı ve deneyimi inanılmaz kılmak için elimizden gelenin en iyisini yaptı. Teşekkürler EF!

Brisbane'de İngilizce ÖğreninKeşfedin
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dünyayı keşfedin ve yurt dışında bir dil öğrenin

Detaylı bilgi