GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Hikayeleri: Almanya'dan Jennifer EF Singapur'da

Jennifer fitness, yemek ve seyahatle ilgileniyor. Kendisi eğitimli bir spor ve fitness tüccarıdır ve "Hayatınızı sizi mutlu edecek şekilde tasarlayın" sloganıyla yaşamaktadır. Bu arada: Vücut geliştirme hobisi sayesinde Arnavutluk televizyonuna çıkmış bile. Harika, değil mi?
EF Hikayeleri: Almanya'dan Jennifer EF Singapur'da

"Geri dönmek istiyorum!"- Singapur'daki EF konaklamam hakkında aklıma gelen ilk kelimeler bunlar. Bu blog yazısında size nedenini anlatmak istiyorum:

Havaalanına vardığımda, bu adımı atmaya gerçekten cesaret ettiğimi fark ettim. Kısa bir an için bazı şüphelerim vardı, ancak bunlar beni alan EF şoförü tarafından hemen kesildi. Beni çok hoş ve yaşlı bir beyefendi karşıladı. Beni ev sahibi aileme götürdü, onlar da beni aynı şekilde sıcak karşıladılar. Daha önce bu kadar geniş bir ailede (ebeveynler, temizlikçi, 2 ev sahibi kardeş ve dünyanın her yerinden 9 diğer değişim/EF öğrencisi) yaşamayı hayal bile edemezdim, ama harikaydı! Asla yalnız kalmaktan hoşlanmadım çünkü etrafta her zaman benimle bir şeyler yapacak birileri vardı.

Okuluma vardığımda da her şey aynı şekilde olumlu devam etti: Çok güzel bir karşılama aldım ve ilk dersimde hemen birkaç öğrenciyle tanıştım ve tüm kalışımı onlarla geçirdim.

EF okulu Almanya'daki okulumla kıyaslanamaz. Personel ve öğretmenlerle başlıyor: Herkes her zaman ulaşılabilir ve sizin için orada. Dersler çok heyecan verici, örneğin İş İngilizcesi dersinde tartışmalar, Tarih dersimde ilginç dersler ve seçmeli dersim olarak Mandarin dersi aldım. Yeni öğrenilen materyaller iLab (bilgisayar) sınıfında tekrarlanacaktı. Bu arada, Singapur'da İngilizce konuşuluyor.

Singapur, başka hiçbir yerde deneyimlemediğim bir çeşitliliğe sahip büyüleyici bir şehir devleti. Singapur'da her türlü şeyi deneyimleyebilirsiniz!

Tüm doğa severler için örneğin yürüyüş için mükemmel olan Mac Ritchie Rezervuarı var. Ayrıca küçük maymunları izleyebilir ve Tree Top Walk'u (25 metre yüksekliğinde bir asma köprüyü) geçebilirsiniz.

Tipik turistik yerleri deneyimlemeyi tercih ediyorsanız, Marina Bay Sands'in önündeki Işık ve Su Gösterisine mutlaka göz atmalısınız. Süper güzel Gardens By The Bay Park'taki ışık gösterisi de aynı derecede etkileyicidir.

Tüm alışveriş kraliçeleri için de çok çeşitli alışveriş merkezlerini tavsiye edebilirim - her bütçeye uygun bir şey var. Ama benim en sevdiğim yer Sentosa Adası oldu. Orada Universal Stüdyoları, nefes kesici bir teleferik ve güzel plajlar bulacaksınız.

Sonuç olarak Singapur hakkında saatlerce konuşabilirim. İngilizcemi böylesine özel bir yerde geliştirmek benim için harika bir deneyimdi - bu arada çok da iyi oldu! Kaldığım süre asla unutamayacağınız anlardan biriydi!

Siz de Singapur'a bir dil eğitimi gezisine gitmek ister misiniz? Singapur ve EF okulumuz hakkında her şeyi öğrenin. Her yaş ve ilgi alanı için daha fazla yurtdışı eğitim fırsatını burada bulabilirsiniz.

Singapur'da İngilizce ÖğreninKeşfedin
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dakikalar içinde İngilizcenizi test edin

Detaylı bilgi