GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Hikayeleri: İspanya'dan Pablo EF Cambridge'de

40'tan fazla ülkede iştirakleri bulunan çok uluslu bir İspanyol şirketi olan Indra'nın uluslararası CIO'suyum (Chief Information Officer). İngilizceye hakim olmak, diğer ülkelerdeki meslektaşlarımla ve işbirliği yapmamız gereken tedarikçilerle iletişim kurmada çok önemli bir unsur.
EF Hikayeleri: İspanya'dan Pablo EF Cambridge'de

Okula ilk katıldığımda (Şubat 2016) biraz temkinli yaklaştım çünkü işten bir hafta izin almak, özellikle de tatil döneminde değilse, zor olabilir. Ancak, birkaç müşteri görüşmesi dışında, kendimi tamamen kaptırabildim ve hem okul içinde hem de dışında daldırma kursundan en iyi şekilde yararlanabildim, çünkü EF okul saatleri dışında dile maruz kalma deneyimini tamamlayan çeşitli etkinlikler düzenliyor.

İkinci kez katıldığımda (Temmuz 2017), tatil döneminde gittiğim ve ailemin de gelmesini ayarlayabildiğim için farklı ama aynı derecede ilginç bir deneyim oldu. Dolayısıyla, müfredat dışı dile maruz kalma farklı türde bir aile faaliyetiydi.

Akademik açıdan, bireysel ve grup derslerinin karışımının ideal olduğuna inanıyorum çünkü bireysel düzeltme ve öğrenmenin yanı sıra profesyonel veya sosyal yaşamla ilgili (hem okul içinde hem de dışında) grup durumları üzerinde çalışma fırsatı veriyor.

İşyerimdeki insanlar bana sık sık kurstan neden bu kadar övgüyle bahsettiğimi ve herkese tavsiye ettiğimi soruyor ve bunun nedeni gerçekten çok ilginç bir deneyim olduğuna inanmam. Cambridge, hem yazın hem de kışın tadını çıkarabileceğiniz çok sayıda aktiviteye sahip güzel bir şehir ve çok çeşitli kültürel ve spor etkinlikleri sunan hayat dolu bir yer. Tüm bunlar, günlerinizi en iyi şekilde değerlendirmenize olanak tanıyarak İngilizce öğrenme sürecini çok daha keyifli ve ilgi çekici hale getirir. Ayrıca, Londra (ve diğer İngiliz şehirleri) sadece bir taş atımı uzaklıkta, bu yüzden seyahatinizi uzatabilir ve son kez yaptığım gibi ziyaret edebilirsiniz.

EF tarafından yapılan organizasyon da hiçbir şey için endişelenmenize gerek kalmamasını sağladığı için kayda değer. Kaldığımız daireler mükemmel ve çok iyi konumlandırılmış ve deneyimli öğretmenler orada her şeyi çok basit hale getiriyor.

Tüm bu nedenlerden dolayı gelecek yıl bu deneyimi tekrarlayacağım.

Cambridge'de İngilizce öğreninKeşfedin
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dakikalar içinde İngilizcenizi test edin

Detaylı bilgi