GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Hikayeleri: Japonya'dan Seiya EF Seattle'da

Japonya'daki pandemi döneminde hayal kırıklığına uğradığını hisseden Seiya Ono, Seattle'da EF ile uzun süreli bir yurtdışı eğitim programına katılmaya karar verdi.
EF Hikayeleri: Japonya'dan Seiya EF Seattle'da

Seiya 11 ay boyunca Amerika Birleşik Devletleri'nde eğitim gördü. Daha önce yurt dışına seyahat etmiş olmasına rağmen, bu onun ilk yurt dışı eğitimiydi.

1. Sizi yurt dışında eğitim almaya iten neydi?

Yurt dışında eğitim almamın ana nedeni pandemi nedeniyle dışarı çıkmamın kısıtlanmasıydı. Bir yıl boyunca koronavirüs nedeniyle hiçbir şey yapamayacağımı hissettim.

Durum umutsuz bir şekilde devam ederken, bunu yeni bir şeyler öğrenmek için bir fırsat olarak gördüğüm için yurtdışında okumaya karar verdim.

2.Yurtdışında eğitim almanın en zor kısmı neydi?

Yurtdışında eğitim almanın en zor yanı dil becerilerimdi. Gitmeden önce, İngilizce becerilerinin doğal olarak edinilebilecek bir şey olduğunu düşünmüştüm. Ancak, gerçekten yurtdışına gittiğimde, o kadar da kolay olmayan bir gerçekle karşılaştım. Artık sadece okulda çalışmanın değil, aynı zamanda hazırlanmanın ve gözden geçirmenin de önemli olduğunu anladım.

3. Seattle nasıl bir yerdi?

Washington eyaletinde kış boyunca neredeyse her gün yağmur yağdı. Çoğunlukla hafif yağmur olduğu için çok fazla endişelenmenize gerek yok, ancak yurtdışında eğitim almayı düşünüyorsanız, katlanabilir bir şemsiye hazırlamak iyi bir fikir olabilir.


Seiya'dan EF Seattle'da arkadaşlarıyla geçirdiği mutlu anın görüntüleri.

Seattle'da İngilizce öğreninKeşfedin
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

50'den fazla şehirde 10 dilden birini öğrenin

Detaylı bilgi