GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

EF Stories: Yari from Belgium at EF Dublin

EF ile 3 haftalığına Dublin'e gittim, çünkü okul yılım boyunca İngilizcemde her zaman biraz gerideydim. Yine de Dil Seyahati yapmakla ilgileniyordum.
EF Stories: Yari from Belgium at EF Dublin

EF ile 3 haftalığına Dublin'e gittim çünkü okul yılım boyunca İngilizcemde hep biraz geride kaldım. Bir Dil Gezisi yapmakla ilgileniyordum, ancak bu konuda sürekli olarak ana dilim ile yüzleşmek istemedim. Bu nedenle, özel okulları ve Uluslararası öğrencileriyle EF'yi seçtim ve dil seviyem muazzam bir şekilde arttı.

Seyahatimden önce oldukça utangaç bir insan olmama rağmen, orada edindiğim çok sayıda uluslararası arkadaş sayesinde seyahatim özellikle başarılı geçti. EF seyahatimde tamamen geliştim ve başkalarına karşı daha açık hale geldim. EF hayatımı olumlu yönde değiştirdi.

Aklımda en çok kalan EF aktivitesi Moher Kayalıkları gezisi oldu. Bu 155 metre yüksekliğindeki kayalıklar Avrupa'nın en batısında yer alıyor ve bu nedenle ben ve arkadaşlarım üzerinde büyük bir etki bıraktı. Tabii ki burada aldığımız rehberin tüm açıklamaları da İngilizceydi ve onları anlamakta herhangi bir sorun yaşamadım.

Bu geziden, özellikle edindiğim tüm arkadaşlarımla olan anılarımı ve birlikte geçirdiğimiz tüm eğlenceli zamanları seviyorum! Daha da eğlenceli olan şey, gezimizin bitiminden aylar sonra Paris'te tekrar buluşmamızdı. Ve bu kesinlikle Dublin'deki kadar eğlenceliydi!!! Eğer yapabilseydim, tekrar gider ve hemen bir EF gezisine katılırdım!

Dublin'de İngilizce ÖğreninKeşfedin
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

50'den fazla şehirde 10 dilden birini öğrenin

Detaylı bilgi