GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
MenuÜcretsiz Katalog

Ömür boyu arkadaş edindiğinizin 20 işareti

Ömür boyu arkadaş edindiğinizin 20 işareti

İyi arkadaşlar harika anılar yaratır, ancak en iyi arkadaşlar, hayatınızın geri kalanında birlikte gülmek için sözsüz bir anlaşma yaptığınız kişilerdir. Herhangi bir şey, kelimenin tam anlamıyla herhangi bir şey olduğunda aradığınız ilk kişidirler. Ama aynı zamanda birbirinizi haftalarca görmeseniz bile, tekrar karşılaştığınızda her şeyin yine aynı olacağını bilirsiniz. Yurtdışında okumak, hayat boyu sürecek yeni arkadaşlar edinmenin en iyi yollarından biridir ve işte bir arkadaş bulduğunuzda bunu nasıl anlayacağınız.

1. Onlarla en tuhaf rüyalarınızı paylaşacak kadar rahatsınız. Hatta sınıftan birine utanç verici bir şekilde aşık olduğunuz rüyaları bile.
2. Neyin bu kadar komik olduğunu hiç hatırlamadan sık sık birlikte bir saat gülersiniz.
3. Yurtdışında tanıştınız - onlar sadece tüm hayatınız boyunca tanıdığınız bir arkadaşınız değil. Her zaman tanıdığınız ve köşe başında yaşayan biriyle iletişimde kalmak kolaydır, ancak bu, aktif olarak yapmak ve iletişimde kalmak zorunda olduğunuz yeni bir arkadaştır. Heyecan verici yeni deneyimleri paylaşmak sizi ömür boyu sürecek bir bağa sahip kıldı.
4. Eğer sadece biriniz açsa, ikiniz de yemek alır ve birlikte krallar gibi yemek yersiniz.
5. Birkaç aylığına seyahate çıkmak için ayrılırsanız, tekrar bir araya geldiğinizde sanki hiç ayrılmamışsınız gibi olur.
6. Ya da daha iyisi, mükemmel bir ekip olursunuz ve birlikte aylarca seyahat edebilirsiniz. Muhtemelen ikiniz de maceralarınızdan aynı şeyleri istiyorsunuz, ancak görüşleriniz çatışsa bile, dürüst olmaktan rahatsınız ve meydana gelen herhangi bir tartışmanın ertesi sabah eski tarih olacağını biliyorsunuz.
7. Suç ortağısınız. Eğer biriniz yaramazlık yapıyorsa, herkes diğerinin de mutlaka bir şekilde bu işe bulaştığını bilir.
8. Birbirinize karşı acımasızca dürüst olabilirsiniz. Evden hoş olmayan bir kıyafetle çıkmak üzereyseniz, toplum içinde yakalanmamanız için size doğrudan söylemekte bir sakınca görmezler.
9. Çikolata ya da haftalardır gözünüze kestirdiğiniz o yeni ayakkabıları almak için size mükemmel bir bahane bulacaklardır. Sadece mutlu olmanızı ve çikolatanın mutluluk demek olduğunu anlamanızı isterler.
10. Ciddi bir tavsiyeye ihtiyacınız olduğunda aradığınız ilk kişi onlardır, ya da tam tersi.
11. Birlikte mükemmel bir hafta sonu geçirme fikriniz ya destansı maceraları ya da bütün bir hafta sonunu pijamalarınızla Netflix izleyerek geçirmeyi içerebilir. Ne yaparsanız yapın, iyi vakit geçireceğinizi bilirsiniz.
12. Ana diliniz olmayan bir dilde konuşuyorsanız, becerilerinizi onlarla tekrar tekrar pratik yapmanıza izin verirler ve sadece etrafta kimse yokken telaffuzunuzla dalga geçerler.
13. Er ya da geç ağlamak için omzunuza ihtiyaç duyacaklarını bildiğiniz için rahatça ağlayabilirsiniz.
14. Eski sevgilinize mesaj atmak ya da sizin için iyi olmayan biriyle (ya da her ikisiyle) çıkmak üzereyseniz, sizi durdururlar. Ne kadar itiraz ederseniz edin, sizin için en iyisinin ne olduğunu bilirler ve her zaman arkanızı kollarlar.
15. Telepatik olarak iletişim kurabilirsiniz. İkiniz arasındaki belli bir 'bakış' bazen dedikodu yaparak geçirilen bütün bir akşamdan daha fazlasını söyleyebilir.
16. Ne olursa olsun destekleyicidirler. Instagram paylaşımınızı yerinde olmasa bile beğenirler ve kendileri muhteşem görünseler bile asla kötü bir fotoğrafınızı internete koymazlar.
17. Artık onlarsız bir hayat düşünemezsiniz. Yaşlandığınızda bile aynı huzurevinde kargaşa yaratacağınızı biliyorsunuz.
18. Onları ailenizle tanıştırmaktan korkmuyorsunuz. Hemen başka bir kardeş olarak kabul edileceklerini biliyorsunuz.
19. Bir grup arkadaşınıza hatırladığınız kadar komik olmayan bir hikaye anlatıyorsanız, garip sessizliği telafi etmek için fazladan yüksek sesle gülerler.
20. Ayrıca sizi olduğunuzdan çok daha havalı göstermek için hikayeler anlatırken çılgınca (ama ikna edici bir şekilde) yalan söyler ve abartırlar.
Yurtdışında okurken ömür boyu sürecek bir arkadaş edininDaha Fazla Bilgi
EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

Dünyayı keşfedin ve yurt dışında bir dil öğrenin

Detaylı bilgi