GO Blog | EF Blog Türkiye
Seyahat, diller ve kültür hakkındaki son haberler EF Education First'ten
Menu

Uçuşta zaman geçirmenin 10 yolu

Uçuşta zaman geçirmenin 10 yolu

Uçmak oje sürmek gibidir. Ellerinizi 30 dakika boyunca kullanamayacağınızı fark ettiğiniz anda, bulaşıkları yıkama isteğiniz dayanılmaz hale gelir (ve bu aynı zamanda bulaşıkları yıkamak istediğiniz tek zamandır). Uçakta mahsur kalmak sizde maraton koşma isteği uyandırabilir, ancak aşağıdakilerden biriyle yetinmeniz gerekebilir:

1. Film / Dizi izlemek

Eski ama iyi bir şey - birkaç bölüm Suits veya sevimsiz bir romantik komedi (tercihen Ryan Gosling'li) kadar çabuk zaman geçiren çok az şey vardır. Bilgisayarınızı / iPad'inizi önceden şarj etmeyi unutmayın (eğer uçak içi sistemi kullanmıyorsanız) ve kesinlikle kulaklıklarınızı evde bırakmayın!

2. Parlak dergiler arasında yolunuzu bulun

Uçak yolculukları, kendimi bir kule dolusu Vogue, Elle ve Cosmopolitan dergileriyle şımarttığım nadir durumlardan biri. Seyahatinizin başında ve sonunda elektronik cihazların yasak olduğu o can sıkıcı 15 dakika için mükemmel.

3. Sesli kitap dinleyin

Zorunlu hareketsizlik zamanları, kulaklarınızı J.K. Rowling'in tatlı sözlerine gömmek için idealdir (Harry Potter her zaman listemin en üstünde yer alacaktır). Eğer daha eğitici ve ilham verici bir şeyler okumak istiyorsanız, ünlü girişimci Richard Branson'ın (Virgin Atlantic'in kurucusu) "Bekaretimi Kaybetmek" ya da Oren Klaff'ın "Her Şeyi Söyle" adlı kitaplarına göz atabilirsiniz.

4. Yemek yiyin

Sıkıldım - yiyorum. Bu dakikaları boşa harcamanın en kilo bilinçli yolu olmayabilir, ancak atıştırırken zaman daha hızlı ilerler. Bu bilimsel bir gerçek.

5. İşe / okula yetişmek

İnternet bağlantısı olmadan imkansız gibi görünebilir, ancak önceden e-posta yazmak tamamen buna değer. Tekrar sağlam bir zemine oturur oturmaz en yakın Wifi'a bağlanın ve gönderin.

6. Uyku

Geride kaldığınız şeyleri telafi etmekten bahsetmişken, eğer yapabiliyorsanız, uyku bu ekstra saatleri tüketmenin harika bir yoludur ve üstte kiraz olarak, jetlag'i dengeleyebilirsiniz. Yine de son sıradaki ya da acil çıkış kapısının önündeki koltukları kapmayın - insanlar uçuş boyunca yanınızdan geçip giderken koltuğunuzu yaslayamaz ya da huzur ve sessizlik içinde uyuyamazsınız. İnanın bana, berbat bir şey.

7. Pencereden dışarı bakın ve felsefe yapın

Ruh halinize göre özel olarak hazırlanmış bir çalma listesi ve pencereden dışarı bir bakış, işte hazırsınız. "Hayalindeki şehri ve muhtemelen hayatının gelecekteki aşkını terk eden depresif kız" türlü maratonlarından "Bu projenin canına okuyacağım" partilerine ve "Çok mutluyum, gökkuşağı fışkırtıyorum" pop anlarına kadar her şeyi yaptım. Kendinizle ve düşüncelerinizle zaman geçirmek kesinlikle küçümsenecek bir şey değil.

8. Listeler yazın

Dışarıdaki tek liste bağımlısının ben olmadığıma eminim. Bazı fikirler: Bir milyon dolar kazansanız satın alacağınız şeyler, ölmeden önce yapmanız gerekenler (diğer adıyla "Bucket list"), gelecekteki çocuklarınıza vermeyi düşündüğünüz isimlerin listesi ve hangi ünlülere benzemek istediğiniz. Hepsi de uygun ve eğlenceli seçenekler.

9. Candy Crush oynayın

İnanılmaz derecede bağımlılık yapıcı ve kesinlikle harika bir zaman kaybı. Bu, bir Atlantik uçuşun bile çocuk oyuncağı gibi geçmesini sağlayacaktır.

10. Komşunuzla konuşun

Kişisel bir vurgu: Eskiden Siemens'in en büyük bölümlerinden birini yöneten ve şu anda Harrods ve McKinsey'de CEO'larınaa kişisel olarak koçluk yapan bir iş koçuyla yaptığım üç saatlik sohbet. LinkedIn arkadaşları mı? Tabii ki. Her seferinde büyük ikramiyeyi vuramasanız da, kesinlikle çok zengin sohbetler yaşayacaksınız.

EF GO blog bülteni ile seyahat, dil ve kültür hakkında en son haberleri alın.Beni kaydet

50'den fazla şehirde 10 dilden birini öğrenin

Detaylı bilgi